Dani & Cris reportatge casament Hotel Mas Passamaner

23 de maig, 2016 - Casament - Comentar -

Dani & Cris - 3 octubre 2015 - 

Emotivitat, vivesa, dolçor... Són alguns dels adjectius que ens surten al veure el reportatge de casament de Dani & Cris. I després dels moments viscuts amb aquesta parelleta podem dir que ens tenim una estimació especial.

El Dani i la Cris es van casar el passat mes d'octubre al Hotel Mas Passamaner de La Selva del Camp. Vam gaudir d'un dia molt divertit amb la companyía de tot els seus convidats, aquí us mostrem algunes imatges d'aquest dia tan especial.

J&L_Fotografiaelracodelanuvia
Deixa un comentari

Preboda Montblanc de Jesús & Lourdes

11 de maig, 2016 - Preboda - Comentar -

Tic...tac...tic...tac! Comença el compte enrere, un mes per al gran dia.


I per aquest motiu volem avui ensenyar-te la sessió preboda que vam realitzar amb Jesús & Lourdes a Montblanc. El lloc escollit ha un motiu important i de pes... és aquí on van iniciar el seu romanç.

No només van posar per nosaltres per tal d'oferir-nos fotografies plenes d'amor i tendresa, sinó que ens van fer còmplices del seu lloc més recòndit i personal: la muntanya i la natura.

Des d'aquí us desitgem el millor, Jesús & Lourdes... En un mes ens tornem a veure per celebrar un dels dies més importants de les vostres vides.

J&L_Fotografiaelracodelanuvia10
Deixa un comentari

Preboda Pedro & María

21 de abril, 2016 - Preboda - Comentar -
Avui és una data important, comença el compte enrere, per a Pedro & Maria d'aquí a un mes es convertiran en marit i muller. I per remarcar aquesta data tan important, et mostrem la seva preboda en la platja: Va ser un magnífic dia amb una magnífica parella.

Ho vam passar genial. Tant que no sabem si estàvem en una sessió fotogràfica o en meitat d'una pel·lícula de vaquers.


P&M_Fotografiaelracodelanuvia1
Deixa un comentari